Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Wat kan het ?   arrow

Compleet biedt méér dan de gangbare telefooncentrales voor het MKB. U kunt met Compleet per medewerker bepalen welke features hij of zij nodig heeft en daar het abonnement op aanpassen. Hierbij kunt u kiezen uit Basic Onbeperkt, Standaard Onbeperkt of Pro Onbeperkt. Als iemand werkzaam is binnen de backoffice en weinig belfunctionaliteiten nodig heeft, is een Basic Onbeperkt abonnement mogelijk voldoende. Medewerkers die ook onderweg bereikbaar moeten zijn daarentegen zullen het beste uit de voeten kunnen met het Pro Onbeperkt abonnement.

U bestelt initieel uw persoonlijke Compleet omgeving en telefoonnummers (nieuw of portering). In uw persoonlijke Compleet omgeving kent u de licenties pas toe. Deze hoeft u dan ook niet bij de order mee te bestellen. Toestellen en internet zijn optioneel en kunt u zowel bij de eerste order als later bestellen.

Naast deze abonnementen zijn er ook een aantal bedrijfsbrede mogelijkheden, zoals de Automatische receptioniste (gesproken keuzemenu’s), groepsnummers, wachtmuziek en fax-to-email.

Integrator Express

Integrator-klembord-bellen-(3)Compleet ondersteunt ook de pc-oplossing Integrator Express om medewerkers in staat te stellen om nog efficiënter te communiceren. Voor slechts 40 cent per maand biedt Integrator Express uitgebreide mogelijkheden zoals bellen vanaf webpagina’s en klembordbellen, maar ook inzicht in de bereikbaarheid en beschikbaarheid van collega’s

In gebruik nemen
OneXS Integrator kan gratis gedownload worden op www.onexs.com/integrator. Om gebruik te kunnen maken van OneXS Integrator, met een telefoonnummer naar keuze, is een gekoppelde licentie met Compleet platform noodzakelijk. Wij kunnen deze koppeling voor u verzorgen. Deze apllicatie is beschikbaar op Windows PC’s.
Integrator-beschikbaarheid-(1)

Outlook integratie
Integratie met Microsoft Outlook stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.
Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij’s details in de Microsoft Outlook contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een Microsoft Outlook knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.
Met behulp van het Adresboek, zal de Microsoft Outlook contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.


Bedrijfstelefoonboek

Naast een eigen telefoonboek hebben Compleet gebruikers nu ook toegang tot een bedrijfstelefoonboek. Hierin kan de beheerder alle contacten zetten die voor de medewerkers toegankelijk moeten zijn. Uit dit telefoonboek kan vervolgens met één klik gebeld worden (click-to-dial).

Hoofdnummer kiezen

Ook medewerkers zonder extern telefoonnummer kunnen nu herkenbaar uitbellen, door de toevoeging van een hoofdnummer. Voor het hoofdnummer kan ieder Compleet telefoonnummer gekozen worden dat is gekoppeld aan de betreffende Compleet omgeving. Deze wordt meegestuurd bij oproepen van medewerkers zonder extern telefoonnummer.

Busy Lamp Field

Een populaire nieuwe optie is Busy Lamp Field, waarmee medewerkers op hun toestel van een aantal contacten kunnen zien of zij bereikbaar zijn en waarmee zij diezelfde contacten met één druk op de knop kunnen bellen. Deze optie is alleen te gebruiken in combinatie met een Pro licentie en met een toestel dat dit ondersteund. Busy Lamp Field wordt ondersteund op de Polycom toestellen en oudere Yealinnk toetsellen Binnenkort ook in bèta versie op de nieuwe Yealink toestellen.

You must be logged in to post a comment.