Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Mobiel & Vast   arrow

Vast- én mobiel onbeperkt bellen

Wil je zowel vast- als mobiel optimaal bereikbaar zijn? Goed nieuws! Je kunt vanaf nu kiezen voor Compleet VaMo. VaMo is één abonnement waarmee je onbeperkt belt van je vaste én je mobiele telefoon, voor een vast bedrag vanaf € 30,- per maand. Hiermee kun je dus eenvoudig en  (kosten) efficiënt mobiel werken.

vastmobiel

VaMo: Vast én mobiel onbeperkt bellen

Met ‘VaMo’ bel je zorgeloos vanaf je vaste- én mobiele telefoon. Voor een vast bedrag van € 30 per maand bel je onbeperkt naar vaste- en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Bovendien beschik je over allerlei mogelijkheden om je communicatie nóg efficiënter in te richten. Met één abonnement profiteer je altijd en overal van de voordelen van Compleet Office- en Mobiele én heb je vaste, voorspelbare kosten voor al het nationale belverkeer.

Altijd actueel en kostenefficiënt

Door de combinatie met Compleet kun je flexibel nieuwe mogelijkheden toevoegen, ook als Compleet nieuwe functies introduceert! Bovendien kun je flexibel op- en afschalen, waardoor je nooit onder- of overcapaciteit hoeft te hebben. Je betaalt uiteraard alleen voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Omdat je onbeperkt en niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren kun je aanzienlijk besparen op de telefoniekosten.

Efficiënter communiceren

VaMo wordt standaard geleverd met uitgebreide mogelijkheden om de bereikbaarheid te beheren zoals doorschakelingen en rapportagemogelijkheden. Ook zijn er diensten beschikbaar die het mogelijk maken om efficiënter te communiceren in combinatie met de pc, zoals bellen vanuit contactlijsten, vanaf het klembord of contactgegevens op website, maar ook door inzicht in de beschikbaarheid van collega’s en de koppeling met diverse mail- en CRM programma’s.

Uitgebreide internetmogelijkheden

Het mobiele telefoonnummer kan uiteraard gecombineerd worden met diverse bundels. Denk aan een SMS bundel of bundels voor internationaal dataverkeer. Voor nationaal dataverbruik biedt OneXS een groot aantal databundels, variërend van 250MB tot maar liefst 10GB. Ook zijn er 4G bundels beschikbaar tot 10 GB. Bovendien kunnen databundels gedeeld worden met collega’s om variërend dataverbruik af te vangen.

De prijs van onbeperkt bellen is exclusief servicenummers – in Nederland.