Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Mobiel Internet   arrow

sim-only-contracts

Lezer ICT Telecom levert mobiel internet over het netwerk van Vodafone of KPN. Binnen het netwerk van deze providers heeft Lezer ICT solutions een aparte private koppeling of APN. Deze koppeling zorgt er voor dat alle communicatie vanaf de Mobiel internet SIM kaarten via onze verbindingen lopen.

Lezer ICT Telecom levert u een Mobiel internet aansluiting met optioneel een vast publiek IP adres, zodat u de aansluiting als een normale internet aansluiting kunt monitoren en beheren. Hierdoor is het mogelijke om beveiligde authenticatie voor vastgestelde IP-adressen te realiseren en VPN aansluitingen te  realiseren met onze DSL, glas of kabelinternet verbindingen.

Naast de internettoegang, is het een alternatief als backup lijn voor VOIP telefonie en PIN. Met een speciale router is een draadloze kantoorverbinding te realiseren op locaties waar nog geen vaste of kabelaansluiting is gerealiseerd.

Ondersteuning voor PIN over IP en Alarm over IP

Al het dataverkeer dat via de Mobiel internet aansluitingen loopt, doorloopt hetzelfde interne netwerk als de DSL aansluitingen. Wij bieden u de mogelijkheid om de Mobiel internet dienst in te zetten als back-up voor PIN over IP en (later) ook voor Alarm over IP. Het is niet toegestaan om de Mobiel internet aansluiting in te zetten als vaste oplossing voor PIN over IP.

Alle Internetabonnementen zijn iedere werkdag aan te sluiten, te wijzigen of op te zeggen. Wanneer u meer dan 80% van uw internettegoed heeft verbruikt, ontvangt u een waarschuwings-sms. Na overschrijding van uw internettegoed wordt de snelheid van uw abonnement verlaagd. Zo wordt voorkomen dat u onverwacht met hoge kosten wordt geconfronteerd. De afrekeneenheid van de Internetabonnementen is zowel nationaal als internationaal per 10 Kb. Via onze portal kunt u het gebruik monitoren.

 1

2

 

3

 

 

Lezer Telecom berekent € 10 aansluit-/wijzigings-kosten voor iedere nieuwe aansluiting of wijziging. Note: binnenkort zullen bovenstaande prijzen met c.a. 2,5% stijgen !

Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief BTW. Dit overzicht is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Lezer Telecom streeft voortdurend naar verbetering van haar diensten. Specificaties kunnen daarom tussentijds en zonder aankondiging wijzigen. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Lezer Telecom aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele weglatingen, publicatie fouten of onregelmatigheden. Versie: 02/2014