Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Lezer ICT   arrow

IT-diensten

exitUw netwerk en communicatiemiddelen zijn het kloppend hart van uw organisatie. Een hart waar u elke dag van afhankelijk bent. Een goede verzorging en onderhoud is van vitaal belang. U vertrouwt er immers op dat alles blijft werken en dat u elke minuut van de dag er optimaal gebruik van kunt maken.

Veiligheid en procedures van uw netwerk en communicatiemiddelen staan bij de meeste bedrijven niet op de prioriteitenlijst. Beschikbaarheid is het belangrijkste uitgangspunt bij onze oplossingen. We bieden u dan ook graag oplossingen die passen bij uw wensen. Aanvullend zijn onze remote systeembeheer en Cloud oplossingen.

We ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden diverse ICT oplossingen. Hierbij maken we gebruik van onze kennis van MS Windows Server, VM-Ware, Hyper-V en Linux. Daarbij kunnen wij u vrijwel alle A-merk producten leveren. Onze security oplossingen zijn een noodzaak en vooruitstrevend.

Het kiezen van de juiste oplossing heeft alles te maken met inzicht, visie en kennis van de markt. Bij Lezer ICT solutions vindt u deze kennis van zaken.

You must be logged in to post a comment.