Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Internet   arrow

Uw organisatie staat voortdurend in contact met de buitenwereld. Telefoon, e-mail en internet zijn niet meer weg te denken uit uw bedrijfsproces. Een glasvezelverbinding is hét startpunt om deze communicatiestromen te integreren in één betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt netwerk.

Verbinden
Lezer Telecom heeft een compleet portfolio van betrouwbare data- en telefonieverbindingen, waarmee u uw organisatie aansluit op de buitenwereld of meerdere locaties met elkaar kunt verbinden. Verbindingen van verschillende soorten en met verschillende snelheden kunnen worden gecombineerd in één netwerk voor data en telefonie. Deze verbindingen zijn er in vele varianten en hebben altijd één ding gemeen: kwaliteit. Lezer Telecom verbindt u met de toekomst.

Diensten
Met onze zgn. Quality of Service maakt u optimaal gebruik van uw verbinding. U kunt een deel van de verbinding reserveren voor telefoongesprekken terwijl de overige capaciteit beschikbaar is voor het uitwisselen van bestanden, e-mailen en internetten. U profiteert hierdoor van vaste lage kosten zonder hoge investeringen.

Onafhankelijk
Lezer Telecom is onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij verbindingen van verschillende leveranciers en op basis van verschillende technologieën combineren tot één Virtual Private Network (VPN). Wij kiezen voor elke locatie van uw onderneming de optimale combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Wanneer uw organisatie zeer hoge eisen stelt aan uptime kan Lezer Telecom u bijvoorbeeld op één locatie twee verbindingen leveren van twee verschillende leveranciers. Indien er zich bij één leverancier een calamiteit voordoet, blijft uw organisatie online op de andere verbinding.

OneXStream Fiber
OneXStream Fiber is gebaseerd op glasvezel. Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die lichtsignalen over grote afstanden kan transporteren. Daardoor kunnen met glasvezel zeer hoge snelheden tot 1.000Mbps (1Gbps) gerealiseerd worden, zowel up- als downstream. OneXS Fiber is daarom bij uitstek geschikt om meerdere verkeersstromen tegelijk te transporteren: telefoon-, data- en internet- en videoverkeer.

You must be logged in to post a comment.