Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Award   arrow

awardCompleet is door het toonaangevende blad WinMAG uitgeroepen als beste VoIP oplossing voor de kleinzakelijke markt. Meer info: http://www.winmagpro.nl/content/review-onexs-compleet

Waarom Compleet ?

Wij vinden het buitengewoon belangrijk om in te blijven spelen op de vraag van de markt. En die is bij uitstek dynamisch. De markt en onze klanten zijn altijd in ontwikkeling dus onze diensten ook. Een flexibele dienst als Compleet leent zich hier bij uitstek voor. Zo zetten we kwaliteit en onze klanten centraal.

Componbeperktleet wordt aangeboden met onbeperkt bellen naar vaste- en mobiele nummers, omdat wij geloven dat het grootste gedeelte van onze klanten overtuigd kan worden van deze zorgeloze en duidelijke abonnementsvorm. De Compleet Onbeperkt abonnementen worden aangeboden voor respectievelijk € 9,50 (Basic), € 12,50 (Standaard) en € 19,50 (Pro licentie).
Indien er weinig gebeld wordt en u toch per minuut willen afrekenen dan kan dat. U kan dan alsnog profiteren van de voordelige gesprekstarieven. De prijzen zijn dan slechts € 3,50 (Basic), € 5,00 (Standaard) en € 12,50 (Pro licentie) per toestel.

Om tot de juiste keuze te komen is het raadzaam met onze verkoop medewerkers een analyse te maken van uw huidige infrastructuur, abonnementen en de kosten. Dit zal geheel gratis door ons worden uitgevoerd en zonder verplichtingen. Bel ons op: 088 160 2000

logo

You must be logged in to post a comment.