Per maand aanpasbaar (PAY PER USE), bel ons voor de mogelijkheden

   
     Lezer Telecom: 088 160 2000
Tap To Call

Wat kost het ?   arrow

Met Compleet zit u nergens aan vast. U kunt dagelijks gebruikersprofielen en diensten activeren of juist opheffen. Het enige dat u belooft is dat u voor minimaal € 20 per maand aan diensten afneemt. Wanneer u om wat voor reden toch niet tevreden bent met Compleet, stuurt u ons gewoon een mailtje en u betaalt per direct helemaal niets meer.

Compleet Basic licentie

Naast de Standaard en Pro licentie is er de Basic licentie. Zoals de naam al doet vermoeden biedt deze licentie puur de basisfunctionaliteiten voor een werkplek: bellen en gebeld worden. Aanvullend ondersteunt deze licentie ook basisfunctionaliteiten zoals de wachtstand, telefoongidsen en click-to-dial. Door de toevoeging van deze licentie kunt u goed en voordelig bereikbaar maken, zonder dat u moet betalen voor opties die u niet willen gebruiken. Deze licentie is er voor slechts € 3,50 per toestel of voor € 9,50 met onbeperkt bellen naar vast en mobiel.

Bekijk hieronder per onderdeel de kosten en mogelijkheden, inclusief onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Geen verrassingen meer op uw nota en per dag opzegbaar…

.

KostenVoip

Overige OPTIES

Bedrijfsfuncties Kosten
Automatische receptioniste € 10 per maand
Groepsnummers € 5 per maand
Fax naar e-mail € 2,50 per maand
Integrator € 0,40 per maand Downloaden
Gratis Control Desk app (iPad) Gratis Downloaden


Porteringen & Nummers

U kunt met Compleet uw huidige telefoonnummers behouden of kiezen voor nieuwe telefoonnummers. Zowel het meenemen van nummers als nieuwe nummers kost hetzelfde:

Nummers meenemen of Nieuwe nummers Per maand
Enkel nummer € 0,50
Tiental (tien opeenvolgende nummers) € 5
Honderdtal (100 opeenvolgende nummers) € 50

Gratis analyse van uw huidige telefoonkosten – vraag de offerte nu aan !

alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

You must be logged in to post a comment.